måndag 7 september 2009

The weekend which never was...

Tors kväll: Gustav har slirat med chefen några gästande kollegor och kommer hem kl 3. 

Fre: Gustav osugen på att gå ut och jag föredrar en lungn kväll framför Absolutvodkafesten dit vi var bjudna. Missade i och med detta årets händelse och ett bråk som resulterade i att en vän fick sitta på polisstationen i tre timmar under lördagens småtimmar. 

Lördag kväll: tänkt att vi skulle klättra ett gäng men likt tio små negerpojkar var det pötsligt ingen som orkade längre. Gustav bestämmer att ta en drink med en kompis som bara ska ta en eftermiddagslur först. Trots ivriga påringningar sov han vidare resten av kvällen och Gustav och jag gick själva till baren. 

Söndag: Gustav åker till Hong Kong och Nina går upp hiskeligt tidigt för att segla. Riggar en båt och är i stort sett klar när någon kommer oh berättar att de bokat båten i fråga. Letar och finner en ny båt att segla och riggar. Käkar lunch och väntar på vinden, läser tidningen och väntar på vinden, snackar skit och väntar på vinden. Tänker på helgen som gick och väntar på vinden. 

 

Helgen har faktiskt varit jättetrevlig även om ovan kanske låter en smula snöpligt. Träffade några andra vänner på baren, har tagit det lungnt och skönt och dessutom kom vinden! Klockan halv fyra när vi höll på att rigga av båten kom vinden. Klubbens snabbaste och största katamaran var perfekt och seglingen riktigt sjyst!

 

Dagens devis (som i första hand undertecknad borde lära sig av!)

Desto mindre man planerar, ju färre förhoppningar har man att leva upp till.

 

2 kommentarer: