onsdag 22 oktober 2008

Anmälan skickad

Nu har jag anmält mig till halvmaran i Shanghai den 30 november. Hoppas på att springa tre ggr i veckan fram till dess. Målet är att komma under två timmar, vilket inte känns helt omöjligt.

Jag har även fått nys om fabriker man kan gå till och bygga sina egna möbler. Ska bli spännande att se om vi kan slippa ikea den här gången :)

kram
Gustav

5 kommentarer:

  1. ÅÅÅ så duktigt Gustav! Två mil, det är lååångt! Men jag antar att även detta är en massrörelse så att man peppar varandra.
    Själv har jag börjat med stegräknare igen (det gör hela förlaget) och att gå till redaktionen hemifrån klickar fram 6125 steg.
    Träna väl
    Karin

    SvaraRadera
  2. WAOW!! Trodde det var Nina som skrev ända tills slutet när jag sag ditt namn, vet inte varför jag blev sa perplex, men det där med halvmaran känndes Nina pa ngt sätt..

    Lycka till, och skaffa dig ett par proffsiga löparpjuck!

    Bisous à vous deux!
    /K

    SvaraRadera
  3. Ha ha! Vet inte om jag ska se det som positivt eller inte... Men känns som att det krävs en förklaring kanske. Hemligheten heter axeln för min del. Men jag har ambitiösa planer jag med så du behöver inte oroa dig! Tränar axeln ordentligt nu och hoppas kunna börja springa längre sträckor efter jul. Så halvmara i sommar är planen beroende på när ett visst par ska gifta sig.. :o)
    Kram Nina

    SvaraRadera
  4. Du ska ta det enbart som en komplimang, jag förstod ju direkt att du skulle satsa pa hela maran istället! ;)

    Men det a klart att axeln din sätter käppar i hjulet..! I kina kan du nog hitta ngn riktigt bra akupunktör! Det kan göra underverk för smärtsamma muskelfästen, speciellt för axeln som är kroppens rörligaste led och lätt drar pa sig den här typen av skador!

    Lycka till gumman!
    /K

    PS. det lutar som sagt mot den 27 juni.. DS.

    SvaraRadera
  5. Kul!

    Själv har jag sprungit Blodomloppet och Midnattsloppet i år. Vardera på 1 mil. Siktar på Göteborgsvarvet nästa år, då blir det två mil. =)

    Önskar dig lycka till, Gurra!

    Hälsningar

    Anton Ta

    SvaraRadera