fredag 27 november 2009

Ännu en anledning att gilla mitt jobb


I morse stod ett litet luciatåg och lyste glatt mot mig. Jag kan inte påstå att jag fick nån julkänsla (tvivlar på att den kommer infinna sig i år), men hjärtat slog ett extra slag för svenska jultraditioner! På söndag är vi bjudna på adventsfika och snart sätter kören igång med juluppträdandena. Så trots att vi nu har kring 18 grader varmt, kanske, kanske kommer jag i alla fall få ett litet julpirr i magen!

2 kommentarer:

  1. Jojo, nu har du fått riktig skrivklåda, men det är bara trevligt. På tal om jobb så sitter jag just på den gigantiska flygplatsen i Kramfors o väntar på att få åka hem. Bra dag med lite order o justa förhandlingar. Strålande sol??? o bländande vackert med en temp på ca... just det ingenting. Noll alltså. Fortsätt o skriv o framförallt bifoga bilder, det är kul. Tittade på den lilla Kinestjejen som gör V tecknet... tror du hon hade vågat agera så utåtriktat för några år sedan? PA

    SvaraRadera
  2. både jag och pappa hejjar på ditt nya tempo på bloggen. bra. Idag är jag lite bakfull, ligger i sängen och tar mig tid att läsa ikapp allt du skrivit, värt! Grodan igår var... som grodan brukar vara antar jag. jag hatar inträde!!!

    hadet haddet.

    SvaraRadera