lördag 21 november 2009

En otippad kväll - 2a kvällen

Middag med kinesisk opera var konceptet för fredagkvällen. 
Kinesisk opera låter hemskt men de har coola kostymer. Vi ägnade därför ungefär så här mycket intresse åt Operan (titta noggrannt i mitten av bilden, mellan Ellinor & Zuzanna!) men var alla glada över att vi kunde ticka av denna kulturella djupdykning på våra listor över vad man bör ha gjort i Kina. 

Efter middagen bestämde vi oss för att gå till Peninsula hotell som öppnade nyligen. Vår vän Daniel jobbar där och vi tänkte att vi skulle dyka upp och överraska. Men precis när vi står och vinkar in en taxi ringer Daniel och berättar att de har smyg-invigningsfest av nattklubben och han undrar om vi skulle vara sugna på att komma och dricka gratis champagne och förgylla dansgolvet. Så vi slänger vi oss in i taxin och slirar in vid Peninsulas ståtliga uppfart. 
Daniel, Sara & undertecknad

Då vi alla kom direkt från jobbet till operamiddagen och vädret på siståne varit riktigt kallt, nådde vi inte riktigt kom upp till samma standard av snofsighet som de andra gästerna när vi stolpade in med stora väskor, lågklackade vinterstövlar och polotröjor. 

Zuzanna & skumpan

Efter lite betänketid kom även pojkarna. Här sitter de i uppochner-rummet. Kolla fotoramarna som står på (under) bokhyllan!

Det känns skönt att Peninsulas nattklubb äntligen öppnat och jag känner att om det skulle bli mitt andra vardagsrum så skulle ingen större skada vara skedd.

1 kommentar:

  1. Sjukt avis att jag inte kunde vara med. Upp-och-ner alltså...Daniel har varit knäpptyst...ska bli kul att komma tillbaka!

    SvaraRadera