söndag 20 juni 2010

Vickan hjärta Daniel

Saras syster och farmor hälsade på. Bilden lånad från Saras blogg.

Och så var det ju bröllop! Vi var alla mycket taggade men SVT Play/kinesisk internetuppkoppling som enbart erbjöd 3/3 visning (d v s tre sekunder film, tre sekunder ladda) gjorde att det var svårt att hinna bli rörd mellan stillbildssekvenserna. Vi hörde att Daniel sade ja men lever fortfarande i ovisshet om Vickan också gjorde det!

I morse lyssnade vi på Olle Westlings tal till brudparet och jag måste bara säga: Wow! Jättefint tal, lagom personligt och framfört med större säkerhet och pondus än det tal som Kungen höll. Och unge herr Westling, numer prins/riddare/hertig Daniel var inte mycket sämre än far sin helller! Känns betryggande för framtida monarki-tvivlare att framtiden är säkrad med två till synes mycket kloka och trevliga människor! Grattis!

1 kommentar:

  1. Ja, så är det. Efter denna bröllopshelg kan republikanska klubben lägga ner. Jag satt i Kungsträdgården framför en jätteteveskärm, och när V&D sagt ja var det många som torkade tårar. Inte minst jag.
    Tjejen bredvid mig ringde sin kompis och berättade att hon satt och grät fast hon inte alls tyckte om kungahuset. Många hade champagne med och poliserna bara log. Det var en fantastisk helg!!!
    Mamma Karin

    SvaraRadera